NederStrand.nl
adverteren
 
 

Alle strandtenten en strandpaviljoens in Zandvoort

Zandvoort heeft een overvloed aan gezellige strandtenten en paviljoens. Zie hier onder een overzicht van de mooiste strandtenten in Zandvoort. Wilt u uw strandtent hier ook vermeld hebben? Laat het ons weten.

Riche

Beleef de Mexicaanse stijl aan ons eigen Noordzeestrand, met palmen, cactussen en overheerlijke tropische cocktails...


Take Five aan Zee

Take Five is een uniek jaarrond strandpaviljoen, gelegen op het zuidstrand van Zandvoort met prachtig uitzicht over zee.


Zout

Het beach house is uitermate geschikt voor feesten en bruiloften maar ook een intiem familiediner, een verjaardagsborrel of ...


Safari Club

De Safari club opent haar deuren voor jou en geeft je het gevoel op safarireis te zijn in een jungleachtige omgeving. Het prachtig strand, de beplanting en geluidseffecten geven het geheel een tropische ervaring.


Vooges Strand

Tegenwoordig kun je niet alleen in Amsterdam, maar ook op het zuid-strand van Zandvoort van café en restaurant Vooges genieten ...


Knus op 4

Lekker eten doe je bij Knus. Bij ons geen soep of saus uit pak maar alleen verse huisgemaakte gerechten.


Skyline 13

De ruige Australische Outback vermengd met het bruisende van Bondi beach. Dus zon, zee lekker eten en feesten!


Ganpati

Ganpati is de nieuwste strandtent op het "naturel" strand van Zandvoort. Er hangt een relaxte sfeer, met bijpassende muziek.


Club Nautique

Club Nautique heeft een mediterrane uitstraling en staat bekend om haar verrassende en sprankelende menukaart.


Maribaya

Welcome Zon, zee, strand, rust, ruimte en de mooiste zonsondergangen. Aan de zuidkant van Zandvoort vind je Maribaya....


Beachclub Tien

Dit strand-paviljoenpaviljoen beschikt over een à la carte restaurant, snackcorner met kindvriendelijke speel-aktiviteiten en ...


¿Que Pasa Playa?

Een eigentijds strandpaviljoen met een Spaans / Mexicaanse uitstraling waar u zoal terecht kunt voor een lekker hapje en/of een drankje.


Mango's

Mango's Beachbar is bij uitstek de gelegenheid om bruiloften en feesten te organiseren. We hebben een fantastische gelegenheid in latijns amerikaanse stijl.


Saloon No NaMe

Saloon No NaMe biedt alles voor een lekkere stranddag. Hier vindt u gezelligheid, gastvrijheid en vriendelijke medwerkers.


Eldorado

Eldorado Beachclub heeft dit jaar weer een gemotiveerd team, een goede kaart en een heerlijke sfeer.


Sandy Hill

Sandy Hill, het strandpaviljoen voor een lekker dagje strand! Feesten kunnen hier organiseerd worden compleet met een strand BBQ.


Booker

Tenen in het zand en roepen om de zon! Vergeet voor even de dagelijkse hectiek en laat je meevoeren naar de oase van Booker.


The Spot

The Spot ligt op een unieke lokcatie in Zandvoort. Veel vrij strand en de Noordzee voor de deur heeft het alles in huis om optimaal van strand en zee gebruik te kunnen maken.


Far out

Voetjes in het zand, de zon op je gezicht en laat je meevoeren op de muziek, je bent bij Far Out! Relaxed en ongedwongen, kijk om je heen en draai je nog eens lui om op je bedje.


Brasil Beach

Strandpaviljoen Brasil Beach ligt op het Zuidstrand van Zandvoort op veilige afstand van het drukke centrum. Bezoekers van dit strandgedeelte van Zandvoort kunnen helemaal zichzelf zijn, zonder de alledaagse drukte.


Havana aan Zee

De geschikte locatie voor een Huwelijksvoltrekking, Bruiloft, Verjaardag, (Bedrijfs)feest, Lunch, Presentatie of zomaar je eigen feest. En dit alles op en aan het Zandvoortse strand.


Bruxelles aan Zee

Bij Bruxelles aan zee kunt u feesten geven. Ze hebben de ruimte voor kleine en grote groepen. Ook bieden ze de mogelijkheid om te barbequen. Van een simpele tot een luxe barbeque; ze kunnen alle kanten op!


Route 16

Route 16 is een gezellig strandpaviljoen met een Noord-Ameridkaans tintje. De invloeden van dit continent zijn ook duidelijk aanwezig op dit paviljoen. Ideaal voor een heerlijk dagje strand.


Paviljoen Jeroen

Buiten op het terras of binnen in het paviljoen; altijd lekker eten en drinken, alleen, met kinderen, afmilie of vrienden. Geef uw bestelling op en Paviljoen Jeroen serveert uw maaltijd aan tafel.


Club Maritime

Club Maritime is een klein familiebedrijf dat al vanaf 1992 met hun paviljoen op het strand staat. Club Maritime is goed bereikbaar en staat garand voor een gezellig dagje strand.


Thalassa

Strandpaviljoen Thalassa staat vooral bekend een uitmuntend visrestaurant, waar alleen super verse vis geserveerd wordt. Ook de vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken.


Tijn Akersloot

Tijn Akersloot doet zijn best om een atmosteer te creeren waar jij je goed voelt, met relaxte muziek op de achtergrond en goede vlotte bediening.


De Zon

In dit gezellige strandpaviljoen staat alles op topniveau: de ligging, de keuken, de service,... Voor een feestje, een etentje of gewoon lekker verwend worden luxe zonnebedden of ligstoelen!

Alle strandtenten van zandvoort
 
 
  copyright © 2012 nederstrand.nl | disclaimer

Gemiddeld geven de bezoekers nederstrand.nl 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is gebaseerd op 854326 reviews